Madame Osi

Bonjour! Ik ben Osi van Stralen of ook wel bekend als: madame Osi. Van origine Parisienne en opgegroeid in de stad van de liefde, fashion en de cuisine. Voor de liefde ben ik lange tijd geleden naar Nederland verhuisd, en woon ik hier nog steeds gelukkig met
mijn man, kinderen en hondje Molly. Mijn Franse roots geef ik onder andere door als docente Frans want je kan het meisje natuurlijk wel uit Parijs halen, maar Parijs niet uit het meisje, dus de Franse tradities houd ik ook in Nederland graag in stand. Gelukkig zit mijn man in het horeca vak waardoor we vele mooie dingen samen kunnen beleven. Food is totaal verweven in mijn systeem en mode is altijd al mijn passie geweest. Mijn liefde voor food, fashion, beauty, feel good items en lifestyle wil ik dan ook graag met jullie delen.

Ik probeer altijd de nieuwste hotspots te ontdekken: of het nu gaat om een foodtruck in Parijs, de beste patatzak van Nederland, een brasserie in Zeeland, een kookwinkeltje tussen Nederland en Parijs of een sterrenrestaurant in mijn woonplaats Harderwijk. Ontdekken is leuk en dit delen is nog veel leuker! Persoonlijk kook ik graag eenvoudig en de moeilijke gerechten laat ik graag aan mijn man over.

Er is slechts één regel thuis: ‘niemand begint te eten voordat ik er foto’s van heb gemaakt!’

Graag wil ik een positieve bijdrage leveren op social media door te delen wat ik beleef, ontdek en meemaak. Hier hoop ik jullie mee te kunnen inspireren! Ik zou het leuk vinden als je mij volgt en tips zijn uiteraard altijd welkom!

 

Veel lees (en eet) plezier!

Liefs,
Madame Osi